ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ Natin Fatin 1987


2487

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ Natin Fatin_1987
Παραδώ: A1 Εισαγωγή Α2 Ισπανικός Χαιρετισμός (Featuring – Τόνυ Άντονυ) Α3 Μαλακένια Που Μας Δέρνει Α4 Λούζετ΄
Dimitris Vetsopoulos Ο ένας και πλέον πρωτοποριακός σατυρικός κωμικός στην Ελλάδα. Όλοι οι υπόλοιποι με το κυάλι τον κοιτάνε και σήμερα. Καλό ταξίδι. Η καλαμάρια έχασε έναν ακόμη δικό της άνθρωπο.
Pan Dran Καταπληκτικος!!! Τον είχα μάθει απ' έξω αυτό το δίσκο! Αξέχαστος ο Πόντιος! Να' σαι καλα Χάρυ μας ,ό,που και να'σαι.
vangelis sagos καλο ταξίδι ...δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! κι ακόμα θα γελάμε και θα σε θυμόμαστε ακόμα πιο έντονα....θα μας λείψεις
Popi Mpozou Αθανατος δεν θα σε ξεχασουμε ποτε.Καλο ταξειδι εκει που πας να ανταμωσεις το παιδι σου
aopxtzis Θεός, μεγαλώσαμε με Χάρρυ Κλυνν, δεν υπήρχε μέρα που να μην ακούσω τις κασσέτες του. Καλό ταξίδι Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα!
Vlad Tepez 31 χρονιά πριν (και παραπάνω) περιγράφει όσα ζούμε σήμερα. Στο "αλαλούμ" κάνοντας αμλετ έλεγε: -να ζεί κανείς ή να μη ζει; και πώς να ζεί;; όταν θα πληρώνουν τη ΔΕΗ και την ευδαπ με δόσεις....- και πολλά ακόμα από τα σημερινά προβλήματα σα να τα ήξερε καλά, σχεδόν σα να τα βιώνει τη στιγμη που τα περιγράφει (με μεγάλη ακρίβεια). Προσγειωμένος-λογικότατος-Απίστευτα διορατικός.
Σούλα Μασούρα Προφήτης,,, Ίσως ο πιο έξυπνος Ελληνας,,
kris nasia ΣΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..... ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΧΑΡΡΥ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΝΑΡΙΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!!
Ελένη Ιωάννου Πόσες φορές το έχουμε ακούσει! Πόσο πολύ γελάσαμε! Έχε γεια Χάρρυ Κλυν! Κάνε τα όλα Αλαλλούμ στον Παράδεισο.
Παναγιώτης Μπαριτάκης πριν από 2 έτη Ένας μεγάλος μοναδικός διαχρονικός καΙ ξεχωρος καλλιτέχνης στο είδος του.Εβαλε την σφραγίδα του σαν στάμπα γνησιοτητας στον χρονο του απείρου.Σ ευχαριστούμε για όλα.Καλη αναπαυση
MANOS KARAGIANNIS ΑΘΑΝΑΤΟΣ , ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ
black clad Φιλε, σ΄ευχαριστω για ολα ρε... ΓΙΑΝΝΗΣ, ετων 43... Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ρε μαγκα. Καλο παραδεισο να εχεις, διπλα στον υιο σου..
Aggelos Tokazoglou ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ!!!!!
purplevoxeater Σαρωτικός, ισοπεδωτικός και αθάνατος! Ευχαριστούμε Χάρρυ!!!
Vassilis Lavdas Ασυναγώνιστος στη σάτιρα , νυν και αεί.
Giorgos Siderakis Α ρε Χάρυ λες και είναι γραμμένο τώρα . Τα ίδια ισχύουν και σήμερα.. Πόσο διαχρονικός και μπροστά ήσουν είσαι και θα είσαι!
αρχων τυγροθαλμος Κλ...πόσο μπροστά ήταν ο άνθρωπος...προέβλεψε ότι δεν θα υπάρχουν γραβάτες...αλλά όσο υπάρχει Ελλάδα...από μαλακές...σίγουρα...

Χάρρυ Κλυνν  Βασίλης Τριανταφυλλίδης

POSTED BY SPYROS PETER GOUDAS TORONTO ONTARIO CANADA