Χριστίνα Πεπόνη Καλαμακι Άλιμος, Αθήνα Greece

Μικροβιολογικό Εργαστήριο Χριστίνας Πεπόνη Καλαμακι Άλιμος, Αθήνα.Call us on 210 9841119 for an appointment.
The workshop has a contract with EOPYY and EYDAP.

Με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και ασφάλεια για τους ασθενείς μας το εργαστήριό μας διενεργεί την μοριακή ανίχνευση PCR , το rapid test ανίχνευσης αντιγόνου καθώς και την μέτρηση των αντισωμάτων για τον ιό SARS- CoV-2. 
Ανοσοποιητικό και νόσος COVID-19: Συμβουλές από την ιατρό Χριστίνα Πεπόνη --> https://bit.ly/2M5AI5x
Σας ευχόμαστε ένα χρονο γεμάτο υγεία, τύχη και ευημερία!
Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και τη φετινή χρονιά για να υπερασπιστούμε την υγεία σας με συνέπεια, αίσθημα ευθύνης και σεβασμό όπως κάνουμε τόσα χρόνια.
Διανύουμε τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου! Κάνουμε check up και προσέχουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε! Την Υγεία μας! Σας περιμένουμε στο εργαστήριό μας. 

Κλείσαμε οκτώ χρόνια λειτουργίας! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!
Διανύουμε τον μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και σας προσκαλούμε να ελέγξουμε τους καρκινικούς δείκτες CA 15-3 και CA-125 στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ. Πρόκειται για μια απλή εξέταση αίματος για την οποία δεν απαιτείται να είστε νηστική και η οποία ελέγχει κακοήθειες του μαστού, της μήτρας και των ωοθηκών. Προσέχουμε τον εαυτό μας προσέχοντας την υγεία μας!

Το μικροβιολογικό εργαστήριο της Dr. Χριστίνας Πεπόνη διαθέτει το rapid test ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS- CoV- 2.
Πρόκειται για ένα test ταχύτατο αφού το αποτέλεσμα το λαμβάνει ο ασθενής σε 15 λεπτά της ώρας μετά τη λήψη του ρινοφαρυγγικού δείγματος από εξειδικευμένο προσωπικό στο εργαστήριο. Θετικοποιείται 24 ώρες μετά την πιθανή έκθεσή του ασθενούς στον ιό.
Με τον τρόπο αυτό γνωρίζετε άμεσα αν νοσείτε ή αν είστε ασυμπτωματικός φορέας του ιού έτσι ώστε να μην τον μεταδώσετε στο περιβάλλον σας.
Η ευαισθησία του test είναι 96.1%,η ειδικότητά του 100%, η ακρίβεια του αποτελέσματος 96.3% και είναι Γαλλικής προέλευσης.
 
Σας περιμένουμε για το ετήσιο check up στο εργαστήριο της Dr. Χριστίνας Πεπόνη στον Άλιμο. Διενεργούμε αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές, ανοσολογικές εξετάσεις καθώς και έλεγχο της πηκτικότητας του αίματος και έλεγχο για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Το εργαστήριο διενεργεί μοριακό έλεγχο για τον νέο ιό SARS -CoV-2 (COVID-19) καθώς και μέτρηση των αντισωμάτων.
Σας περιμένουμε για τις εξετάσεις σας στο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΠΟΝΗ.

Το εργαστήριο διενεργεί αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, ορμονολογικές εξετάσεις καθώς και εξετάσεις της πήξης του αίματος, καλλιέργειες, δείκτες οστεοπόρωσης, καρκινικούς δείκτες και έλεγχο για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Μετά από μια δύσκολη για όλους άνοιξη το ελληνικό καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών! Ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε με την υγεία μας και να κάνουμε τις προληπτικές ετήσιες εξετάσεις μας. Σας περιμένουμε για το check up σας στο εργαστήριό μας .Διαθέτουμε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και την ΕΥΔΑΠ.
Πλένουμε τα χέρια μας συχνά! Τα καθαρά χέρια είναι ασπίδα για την υγεία μας!
Ο πλανήτης Γη αντιμετωπίζει μια πανδημία κάθε 100 χρόνια. Μόνο που αυτή τη φορά τα δεινά της πανδημίας αυτής θα αντιμετωπιστούν πιο γρήγορα γιατί η Ιατρική διαθέτει πιο ισχυρά όπλα από ποτέ!
The laboratory has the rapid (rapid) test for detection of IgM and IgG antibodies against SARS-CoV-2 (COVID-19). This test explains whether the patient has passed the virus with or without symptoms and has now become immune. The test is performed by blood and you are not required to be hungry. The result is received within an hour. 
Αιμοληψία: Όταν μια συνηθισμένη ιατρική πράξη γίνεται δύσκολη  

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας! We wish you good health!
Διεύθυνση: Λυσικράτους 26,Καλαμακι Άλιμος Τηλ. επικοινωνίας: 210 9841119

POSTED IN https://billboardorg.com/ BY SPYROS PETER GOUDAS TORONTO ONTARIO CANADA

Interview at Palace

Σαν να ήταν ένα όνειρο...Ταξίδι στην Ελλαδα  (Καλαμάκι) 
Αυτό το βιβλιαράκι αφιερώνεται σε όλους τους μετανάστες. Το περιεχόμενο του έχει αφιερωθεί ειδικά στους ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην πατρίδα τους,σπούδασαν και τέλεσαν τη στρατιωτικήτους θητεία (εάν η χώρα τους είχε τέτοια), προτού μεταναστεύσουν στον Καναδά ή άλλη χώρα. Ασχέτως για ποια αίτια και υπό ποίες περιστάσεις μετανάστευσαν, μερικοί απ’αυτούς δεν μπόρεσαν να επιστρέψουνστην πατρίδα τους για αρκετά χρόνια.