Φουμίκο Γιαναγκίντα μαθαίνει ελληνικά σε φιλέλληνες

Φουμίκο Γιαναγκίντα μαθαίνει ελληνικά σε φιλέλληνες.
Η γιαπωνέζα φιλόλογος, Φουμίκο Γιαναγκίντα, (Fumiko Yanagida) που μαθαίνει ελληνικά σε φιλέλληνες του Τοκιο μιλά για του δεσμούς που έχει με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Αποκαλύπτει πως παρακολουθεί από την Ιαπωνία ΕΡΤ1 και το "μουσικό κουτί" ενώ δέχεται μια απρόσμενη έκπληξη από τον Γιάννη Κότσιρα.

Στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020 θα υπάρχει τρικαλινή τεχνογνωσία! Οσα υλοποιήθηκαν με το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό για επτά μήνες στα Τρίκαλα, το 2015 – 2016, είναι η μαγιά την οποία χρησιμοποιούν οι Γιαπωνέζοι, για να εφαρμόσουν την πρωτοπόρα αυτή τεχνολογία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στη χώρα τους. 
Και για τον λόγο αυτόν, δύο υψηλόβαθμοι Γιαπωνέζοι αξιωματούχοι επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα και συνομίλησαν επί μακρόν με τον Δήμαρχο Τρικκαίων.
Οι κ. Τακέσι Νινομίγια (Takeshi Ninomiya) και Τογιονάγκα Τσουκισίμα (Toyonaga Tsukishima) επισκέφθηκαν τον κ. Δημήτρη Παπστεργίου και συζήτησαν επί όλων των λεπτομερειών για το παγκόσμιο και πρωτότυπο πείραμα του CityMobil2.
Του εγχειρήματος, δηλαδή, κυκλοφορίας και κίνησης αυτοματοποιημένων λεωφορείων σε πραγματικές συνθήκες. Και, επειδή η πρώτη πόλη σε όλον τον κόσμο που υλοποίησε αυτό το εγχείρημα, ήταν τα Τρίκαλα, ο δύο Γιαπωνέζοι «ξεσκόνισαν» κάθε πτυχή του: συνεργασία με την Τροχαία, προβλήματα από καταστηματάρχες, αποδοχή, κοινωνία, αποτελέσματα, τεχνικά ζητήματα, λειτουργικά ζητήματα, τεχνολογία κ.ο.κ.
Οι δύο επισκέπτες έφτασαν απευθείας από την Ιαπωνία έχοντας στις αποσκευές τους υψηλές διαπιστεύσεις.
Ο κ. Νινομίγια είναι αναπληρωτής διοικητής του τμήματος Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, του γραφείου Κυκλοφορίας της Εθνικής Αστυνομικής Υπηρεσίας (Keisatsu-chο) της Ιαπωνίας.
Ο κ. Τσουκισίμα είναι αναλυτής, επικεφαλής του τμήματος Οργάνωσης – Διοίκησης και Παροχής Συμβουλών, της εξειδικευμένης σε θέματα Πληροφοριών και Ερευνας γιαπωνέζικης εταιρείας Mizuho.
Με τη συνδρομή της κ. Φουμίκο Γιαναγκίντα (Fumiko Yanagida), στελέχους της πρεσβείας της Ιαπωνίας  στη χώρα μας, σε θέματα μετάφρασης, η συζήτηση περιστράφηκε σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το εξαιρετικά πρωτοπόρο αυτό τεχνολογικό επίτευγμα, που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα.
Στόχος, η εφαρμογή τμήματος ή όλου του εγχειρήματος στη διάρκεια των Αγώνων στο Τόκιο, σε 4 χρόνια.

Tokyo Olympic Games 2020: Η τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας στην Ολυμπία
Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής φλόγας προς το Τόκιο! Η τελετή της αφής πραγματοποιήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα λόγω του κοροναϊού. Η Φλόγα θα μεταβεί σε κάθε γωνιά της χώρας η οποία γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το σπουδαιότερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός του Πλανήτη.

Δυστυχως η αγωνες δεν εγιναν λογω coronavirus. 
Ειχα ομως ετημαση ενα μεγαλο διαφημιστικό για την Ελλαδα το οπιο  προσπαθουσα να βρω ανθρωπους να το μετατρεψουν σε αλλες γλωσσες.  ειχα προγραμματισει να παικτη σε περισσοτερα απο 1200 καναλια σε ολο τον κοσμο.
Αυτο θα ανεβαζε τον τουρισμο στα υψοι

http://www.flyermall.com/companies/1413/112/GREECE-1  
http://www.flyermall.com/companies/1504/112/GREECE-2

POSTED BY SPYROS PETER GOUDAS TORONTO ONTARIO CANADA